HARTstikke leerzame dag

Vandaag voor de tweede en tevens laatste keer naar de NUS geweest. Zsuzsa en ik hebben onder andere een echo gezien van het hart van een muis; super interessant, omdat het erg op het hart van de mens lijkt (dus heerlijk veel raakvlakken met geneeskunde, jippie!) en wat klopt dat hartje verbazingwekkend snel! Verder hebben we weer tussen de studenten geluncht in de universiteitskantine en daarna mochten we allemaal ook oefenen met pipetteren in het lab, dus het was heel erg gaaf om daar een keertje weer mee te bezig te zijn. Het deed me ook erg denken aan de proef die Zsuzsa en ik hebben gedaan voor ons PWS en dat is tenslotte de reden dat we hier in Singapore mogen zijn!

De anderen zijn op dit moment naar de Night safari (de dierentuin in de avond met voornamelijk nachtdieren) en ik ben een avondje rustig ‘thuis’ gebleven om even bij te slapen en te leren voor m’n decentrale selectie Geneeskunde; erg jammer dat ik niet mee kan, maar de toelatingstoets is natuurlijk ook erg belangrijk! Ik ga nu dus ook afronden en snel weer leren.. Fijne dag nog in Nederland!!