NUS en Nightsafari

23 februari

Vandaag hadden we bijna hetzelfde ochtendprogramma. We vertrokkenIMG_9512 weer om 8.20 uit het hotel. De bus gaat ondertussen al heel vloeiend. Wat heel opvallend is, is dat de bussen hier niet op bepaalde tijden komen, ze komen ieder aantal minuten. Daarnaast rijdt iedereen hier op een motor met normale kleding (zelfs slippers!), maar wel met een helm. Ik kan mij echt niet voorstellen dat je dat zou doen.

Bij de NUS begonnen we vandaag met de mogelijkheid om vragen te stellen aan professor de Kleijn. Toen alle vragen beantwoord waren zijn we, net als gisteren, weer naar twee verschillende operaties geweest. Gelukkig is alles volgens plan verlopen!

Na de operaties hebben we met zijn alle in de universiteitskantine geluncht. Om de dag daar af te mochten we in het lab werken met vesicels en officiële pipetten, dat was erg gaaf om te doen! Tegen 16.00 was dat afgelopen. We hebben afscheid genomen van de mensen die ons hebben begeleidt en met de bus zijn we terug gegaan naar het hotel.

Vanuit het hotel mochten we zelf avondeten. Ik ben met Sanne en Emma naar de foodmarket geweest waar we gisteren ook hebben gegeten. We hadden niet zo heel veel tijd want om 19.00 moesten al terug zijn in het hotel voor het avondprogramma.

IMG_9524Het avondprogramma was iets waar ik echt heel benieuwdIMG_9545 naar was, namelijk de Night Safari. Het is een dierentuin die in plaats van overdag ‘s nachts open is. We begonnen onze avond met een vuurshow van vuurspuwers. Dat was erg gaaf om te zien, je kon de warmte helemaal voelen. Na de vuurshow gingen we gelijk door naar de volgende show. Die zou ons de dieren van de nacht gaan laten zien. Dat viel wel tegen, we hebben echt maar vier dieren voorbij zien komen.

IMG_9581Als laatste zijn we in het treintje gestaptIMG_9575 en zijn we de hele dierentuin door gereden, met iemand die aan ons uitlegde welke dieren we zagen. Ook vertelde ze bijvoorbeeld in welk gebied de dieren in het wild voorkomen.  Het was uiteindelijk wel een leuk uitstapje, maar anders dan wat ik er van had verwacht. Nu ga ik lekker slapen want het is echt al heel laat!

Give a hug ladybug!20690547-funny-lady-bug-cartoon-Stock-Vector-cartoon-ladybug-ladybird