Logo Universiteit Utrecht

Life Sciences blog Singapore

Blog

Little India en Gardens by the bay

24 februari

Vandaag hadden we in de ochtend geen vast programma. We konden dus lekker rustig aan doen. Nadat we rustig aan hadden ontbeten vertrokken we rond 10.00 naar Little India met de bus en de metro. Femke besloot niet mee te gaan zodat ze kon leren voor haar decentrale selectie die ze al komende zaterdag (!) heeft.

IMG_9592In Little India begonnen met eenIMG_9587 grote tempel die daar staat. Die was heel erg mooi, zowel van binnen als van buiten. Hij was rijkelijk versierd met allerlei verschillende personen en dieren.

Nadat we de tempel helemaal bezichtigt hadden zijn we opgesplitst. Ik ben samen met Zsuzsa, Emma en Sanne door de winkelstraatjes gaan lopen. Wat mij heel erg opviel was dat er veel minder souvenirshops waren in Little India dan in Chinatown. Daar waren er juist alleen maar souvenirshops en eigenlijk geen echte Chinese winkeltjes.

We hadden na een uur afgesproken om weer te verzamelen en te kijken wat iedereen nog wilde gaan doen. Omdat ik mij toch echt niet zo lekker voelde ben ik samen met Janneke terug gegaan naar het hotel. Daar ben ik de hele middag gebleven aangezien ik mij niet genoeg voelde om het middagprogramma mee te doen, dat vond ik wel heel jammer!

Nadat ik een paar uurtjes had geslapen en onder de paracetamol zat ben ik met de taxi naar de rest van de groep gegaan met de taxi. Zij zaten bij Satay by the Bay te eten. Daar heb ik gewoon humus met brood gegeten, dat was lekker! Tijdens het eten heb ik ook dr. Thom Kleiss ontmoet. Dat was heel erg leuk want hij bleek een dierenarts te zijn! Dat was voor mij natuurlijk super interessant en hij heeft mij ook zijn contactgegevens gegeven zodat ik contact met hem kan opnemen als ik vragen heb!

IMG_9617Na de Satay by the Bay zijn we doorgelopen naar de Gardens by the Bay. Daar stonden een soort van ‘bomen’ als kunstwerken. Ze zagen er heel gaaf uit!ze werden allemaal verschillend belicht. Om 08.45 werd daar een lichtshow gehouden in die ‘bomen’. Ik was heel blij dat ik daar bij kon zijn want dat had ik echt niet willen missen!

IMG_9615IMG_9661IMG_9635

 

 

 

Na de lichtshow in de Gardens by te Bay zijn we naar het ‘schip’ geweest van het hotel dat je ziet op de achtergrond van de foto hier boven helemaal rechts. IMG_9674 IMG_9680Dat was zo gaaf! Het was 57 verdiepingen hoog en je had uitzicht over de hele stad! Het was een goede afsluiting van de dag. Zometeen ga ik mijn koffer in pakken want morgenavond vliegen weer alweer terug naar Nederland. Deze week is echt omgevlogen.

 

cute-raccoon-cartoon-waving-hand-vector-1620894See ya soon Raccoon!